Het is misschien niet onopgemerkt gebleven, maar Mr. Yeti is in september op prospectie geweest. Na vele verzoeken om meer bestemmingen aan te bieden in het zuiden van Europa, zijn we afgereisd naar Slovenië. Een bestemming die niet standaard bij elke reisorganisatie wordt aangeboden, en voor veel mensen nog onbekend is zagen wij als een potentiële interessante nieuwe bestemming voor Mr. Yeti. Het land heeft onze verwachtingen ver overtroffen, en hebben in 5 dagen mogen kennis maken met een actieve, natuurlijke, en zeer vriendelijke bestemming!

Samen met het Nederlandse marketing bureau voor Slovenië (Mijn sLOVEnië) en lokale partners hebben we een 5-daags programma samengesteld, waarbij we zoveel mogelijk van het land konden zien. De regio waar wij ons voor de nieuwe reis op gaan focussen is het gebied rond de Julische Alpen. Waarom daar? Nou dat is heel gemakkelijk. Dankzij de hoge bergtoppen, valleien, watervallen, canyons, kristalheldere rivieren en historische aspecten is dit de ideale regio voor Mr. Yeti! We hebben dan ook verschillende accommodaties bezocht, gesprekken gehad met lokale toeristische diensten en deelgenomen aan verschillende activiteiten.

Slovenië is dé bestemming voor waterratten (en dat zijn wij van Mr. Yeti ook!). Dankzij de vele canyons en rivieren (zoals onder andere de beroemde en kristalheldere Soča rivier), kan je hier watersporten uitoefenen zoals raften, kajakken, canyoning, Stand Up Paddling, Hydrospeeding en nog veel meer. Maar ook hikers en bikers kunnen kunnen hun geluk niet op in de omgeving rondom de Julische Alpen. Deze activiteiten staan dan ook centraal in onze nieuwe groepsreis! Door de heerlijke temperaturen is Slovenië voor onze actieve reizigers op zijn best in het voorjaar en september. Dit hebben wij mogen ervaren tijdens onze studiereis!

Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe groepsreis Slovenië, nog heel even geduld dus! We kunnen je wel alvast inspireren met een aantal toffe foto’s!

Hieronder vind je een kaartje van de route die door ons is afgelegd. Helaas was er geen tijd om de hoofdstad Ljubljana te bezoeken, maar we kunnen jullie alvast garanderen dat een bezoek aan deze bijzondere stad, zeker terugkomt in het reisprogramma!

Reisroute Slovenië

Maar niet enkel Slovenië komt er volgend seizoen bij, ook zijn we zoals eerder aangekondigd bezig met een actieve reis in Zweden. Daarnaast hebben we veel vraag gehad naar reizen in Zuid-Europa, dus naast dat we Kroatië en Slovenië toevoegen aan het programma, komt er nog 1 toffe bestemming bij in het zuiden van Europa, maar deze houden we nog heel even geheim! Houd zeker de website in de gaten.

 

MrYeti_Groepsreis_Slovenie MrYeti_Groepsreis_Slovenie

MrYeti_Groepsreis_Slovenie Actief SloveniëMr.Yeti_Groepsreis_Slovenië 34. Bovec basin_photo David Stulc Zornik_archive www bovec si 33. hidrospeed on Soca_foto Fabian Bonnano_archive www bovec si 32. rafting adventure on Soca _foto Fabian Bonnano_archive www bovec si2 27. hiking around Bovec_photo David Stulc Zornik_archive www bovec si (23)Mr.Yeti_Groepsreis_SloveniëGroepsreis Slovenië Groepsreis Slovenië

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn