Hi toekomstige Yeti,

Het feit dat jij dit formulier hebt geopend betekent dat je klaar bent voor avontuur! Je wilt alleen nog graag de laatste puntjes op de yet’I’ hebben voordat jouw avontuur kan beginnen. Omdat wij ook graag goed voorbereid op reis gaan, organiseren we op 31 mei een Live Master Yeti Class.

Tijdens deze avond maak je kennis met ons concept en onze reizen. Heb jij nog vragen of twijfels, dan is dit je kans! Omdat we bij Mr. Yeti geloven in het succes van kleine groepjes, is er ook tijdens deze avond maar plaats voor een beperkt aantal toekomstige avonturiers. Dus VOL=VOL!

Programma
We starten de avond om 19u00 waarbij we je vanuit Mr. Yeti een glaasje aanbieden en er lekkere hapjes voor je klaarstaan. Voor €20,- p.p. krijg je vervolgens een lekker hoofdgerecht en dessert. Besluit je na deze avond met ons op reis te gaan in de zomer van 2018 of winter van 2018/2019, dan betalen we het etentje voor je terug (€20,- verrekend op je factuur). Na het eten beginnen we met onze presentatie.

Na de presentatie is er ruimte voor vragen en kunnen we 1 op 1 met jou kijken welk avontuur het beste matcht met jouw verwachtingen. We sluiten de avond gezellig met elkaar af rond 22u00. Want wat is er leuker dan samen reiservaringen te delen?

Heb jij geen tijd om, om 19u00 met ons te tafelen? We starten om 20u30 met de presentatie. Uiteraard kan je je ook alleen daarvoor aanmelden (al mis je dan wel de gezelligheid vooraf ;-)). Leuk weetje; De eigenaresse van de Stoof is tevens een reisbegeleider van Mr. Yeti!

Ben jij klaar voor het avontuur? Tot 31 mei!

Locatie

De Stoof Aartselaar
Kapellestraat 55
2630 Aartselaar

Inschrijving Master Yeti Class | 31 mei 2018 de Stoof Aartselaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Inschrijven kan t/m zondag 27 mei!

Master Yeti Class live 310518

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!