Het team


Manon

Functie Manager / Zaakvoerder (en af en toe vind ik het ook super tof om als begeleider mee te gaan!)
Bestemmingen Scandinavië, Wintersportbestemmingen en alles waar avontuur te vinden is!
Bij Mr. Yeti sinds 2015
Hobby's Outdoor, Skiën, Reizen, Wielrennen/Fitness, Muziek en Festivals, gezellig een drankje doen met familie en vrienden
Verder Ik vind het een enorme uitdaging om jou een fantastische avontuur te laten beleven samen met jouw reisgenoten. Je hoeft niet altijd ver van huis te zijn voor deze unieke ervaring in de natuur. Verder is mijn motto, zon biedt geen garantie voor een toffe vakantie! In mijn vrije tijd luister ik graag naar goede muziek en ontdek ik de mooiste plekjes van België en Nederland op mijn racefiets. Bel gerust als je vragen hebt! Ik sta je graag te woord.

Jill

Functie Topper van een afstudeerder
Verder Hallo allemaal, mijn naam is Jill en ik ben een derdejaarsstudente Toerisme & Recreatiemanagement aan de hogeschool PXL Hasselt. Na 2 jaar achter de schoolbanken te zitten is het eindelijk tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Mijn laatste jaar staat dan ook helemaal in het teken van een stage en bachelorproef alvorens ik kan finishen aan de eindstreep! Gedurende dit academiejaar ga ik onderzoeken wat het reisgedrag van singles en alleenreizenden in Vlaanderen is: wie zijn ze, welke vakanties ondernemen zij, waar letten ze op bij het boeken, wat is hun reisbehoefte en nog zoveel meer! Al de gegevens die in mijn onderzoek verzameld worden zal ik samenbundelen tot een prachtig eindwerk!

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!