Mr. Yeti, jouw reisavontuur in Europa

Met Mr. Yeti ervaar je jouw actieve en avontuurlijke reisavontuur in Europa. De groepsreizen voor singles zijn met liefde, kennis en ervaring samengesteld. Hierdoor kunnen wij je een unieke avontuurlijke ervaring bezorgen die perfect bij je past.

Wie zegt dat je enkel vakantie kan vieren op zonnige bestemmingen? Mr. Yeti vindt van niet want hij is het avontuurlijkst op bestemmingen die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. En weet je wat het voordeel daarvan is? Ver weg van het massatoerisme en niet uren lang aanschuiven in een rij bij de ‘bekende’ attracties.  Mr. Yeti kent de natuur, lokale bevolking en de allermooiste plekken van onze bestemmingen.

Maar waar komt nu de naam Mr. Yeti vandaan? In tegenstelling tot wat je zou verwachten is het brein achter Mr. Yeti geen Mr. maar een Mrs! Manon, de eigenaresse van Mr. Yeti is zelf een enorme sneeuwgek en het liefst is ze dan ook terug te vinden op een skipiste of in het hoge Noorden waar veel sneeuw is. In haar privé-omgeving wordt ze ook wel eens boulie genoemd (wie kent die schattige sneeuwman uit de tekenfilms niet?), maar zelf vond ze dat niet avontuurlijk genoeg klinken.

Een Yeti wordt vanuit de mythen beschreven als een groot, harig actief dier. Hij zou leven in koude gebieden en bossen en gaat graag op avontuur. Doordat de Yeti ook wel de verschrikkelijke sneeuwman wordt genoemd, maakt het natuurlijk extra spannend hem te ontmoeten! Kortom een betere omschrijving van Manon haar grootste passie, avontuurlijk reizen, is er niet. Dat is Mr. Yeti!

Durf jij het avontuur met ons aan?

Groepsreis Noorwegen

Groepsreizen en/of Singlereizen

Met Mr. Yeti reis je in groepen van circa acht personen, want er gaat toch niets boven het samen kunnen delen van je reisavontuur? Door de kleine groepen wordt er een persoonlijke sfeer gecreëerd. Hierdoor heb je veel individuele vrijheid tijdens jouw ideale actieve groepsreis. Mr. Yeti vindt namelijk dat jij het mag zeggen! Bij Mr. Yeti boekt ruim 95% de groepsreis alleen. Hierdoor worden de reizen van Mr. Yeti ook wel eens ‘single’reizen genoemd. Oftwel; groepsreizen voor singles!

Wil jij weten waarom Mr. Yeti onze groepsreizen geen singlereizen noemt? Kijk dan hier

Reisbegeleiders

Iedereen die een groepsreis heeft gemaakt, weet het: de reisbegeleider maakt of breekt de reis. Mr. Yeti hecht daardoor veel waarde aan enthousiaste en deskundige reisbegeleiding. Veel van onze reisbegeleiders hebben niet alleen veel reiservaring met onze bestemmingen, maar is sport en de natuur ook vaak de rode draad in hun leven.

De reden waarom wij ze reisbegeleiders noemen en geen reisleiders? De reisbegeleider coördineert de reis in overleg met alle reizigers en regelt de praktische zaken ter plaatse die nog niet zijn vastgelegd door het kantoorteam. Ook is hij gedurende de reis de hoofd bestuurder van onze minibus. Het zijn ervaren reizigers met kennis van de natuur en veiligheid, maar een gids is hij niet. Voor actuele informatie over het land en zijn cultuur laten wij liever onze locale partners op de bestemming aan het woord. De reisbegeleiders bereiden samen met het kantoorteam voor vertrek de reis intesentief voor waarbij wij uiteraard ruimte overlaten voor individuele vrijheid. Deze behoeften en verwachtingen worden direct de eerste dagen van de reis besproken met de reizigers. Heb je dus zelf goede ideeën voor een activiteit, een bezoekje aan een bepaalde plek of ken jij een goed restaurant, laat het dan zeker onze reisbegeleiders weten.

Al onze reisbegeleiders zijn door Mr. Yeti opgeleid om een scherp oog te hebben voor groepsdynamiek. Ze weten hoe ze moeten handelen in belangrijke (nood)situaties en hebben een zeer grote passie om van jouw vakantie een unieke belevenis te maken.

Heeft Mr. Yeti jou al enthousiast kunnen maken? Neem dan snel een kijkje bij onze actieve groepsreizen voor singles!

Wil jij weten hoe een groepsreis van Mr. Yeti eraan toe gaat? Bekijk dan ons filmpje hierboven!

 

Mr. Yeti op Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!